BORA FŐZŐLAPOK

Szeretne ön is Bora főzőlapot otthonába, de nem tudja melyik készüléket válassza? Ehhez szeretnénk segítséget adni a két alaptípus és az abba tartozó készülékek bemutatásával.

JELLEMZŐK

• Letisztult design
• Kimagasló teljesítmény
• Rozsdamentes acélból készült, könnyen eltávolítható, tisztítható zsírszűrő
• Automatikus elszívó vezérlés
• Egyszerű kezelőfelület
• Alacsony beépítési magassága a lehető legnagyobb tervezői szabadságot tesz lehetővé

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK

A kompakt készülékeket onnan könnyű felismerni, hogy a főzőlap közepén kör alakú elszívó található. Ezek a főzőlapok elérhetők felületi indukciós, hagyományos (nem indukciós) üvegkerámia főzőfelülettel, valamint normál indukciós felülettel.
Bora Basic hagyományos üvegkerámia főzőfelület + elszívás
Bora Pure S és Pure indukciós főzőfelület + elszívás
Bora Pure X felületi indukciós főzőfelület + elszívás

KOMBI KÉSZÜLÉKEK

A másik nagy főzőlap család tagjai a kombi főzőlapok, melyeknél széles variációs lehetőségek közül választhatunk. A kombi rendszerek két tagja a Bora Classic 2.0 és a Bora Professional 3.0. A kettő közti alapvető különbség, hogy a Classic vezérlése a főzőlapok közt elhelyezkedő elszívón történik, míg a Professional 3.0 vezérlése a pultfelületről átkerült a szekrényfrontok feletti függőleges részre. A két típus megegyezik abban, hogy a Classic 2.0 és a Professional 3.0 is ugyanolyan főzőlap típusokból állítható össze, tehát van felületi indukciós, normál indukciós, hagyományos üvegkerámia főzőlapja, valamint az exkluzív családokban már elérhetők a gázrózsás főzőlapok, a tepan főzőlap és indukciós wok főzőlap is. Ehhez szeretnénk segítséget adni a két alaptípus készülékeinek bemutatásával. Igény esetén a tervezéstől a beépítésig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

BORA PURE
BORA BASIC
BORA CLASSIC 2.0
BORA PROFESSIONAL 3.0